Zeleni Vrt

Restaurant Zeleni vrt

U neposrednoj blizini mora svojim „stasom“ dominira restoran „Zeleni Vrt“. S ukupno 350 sjedećih mjesta na terasi i 200 sjedećih mjesta u zatvorenom, restoran „Zeleni Vrt“ zasigurno je jedan od najvećih restorana u Hrvatskoj i idealan za organizaciju vjenčanja i korporativnih događanja.
Restoran je svoju prepoznatljivost izgradio na specijalitetima s ugljenog grilla čiju su slasnost upoznali podjednako domaći i strani gosti. Uz grill na raspolaganju gostima stoje ražanj i peka tako da prema dogovoru možemo pripremiti raznovrsna tradicionalna jela. Uz mesne specijalitete nudimo i riblje, ali i mogućnost dogovora prema Vašim osobnim željama.
Sva događanja mogu se održavati podno razgranatih terasnih pergola ispod kojih se od razvijene flore stvara prirodan hlad, na manjoj terasi koju krasi prelijepi pogled na more ili pak u zatvorenoj sali koju možemo prilagoditi svim Vašim željama.Eventi

Mogućnost održavanja događanja i svečanosti na terasi ili u sali.

Restoran smješten uz samo more. Prepoznatljiv po mesnim i ribljim specijalitetima. Akvarij sa jastozima i hlapovima čini ga jedinstvenim na ovom području.

Vinarija smještena nedaleko od Poreča u mjestu Stancija Vodopija. Idealna za druženja uz degustaciju raznovrsnih sorti obiteljskog vina Perun i istarskih pršuta.